Xboxdownload.nl
De Xbox download site van Nederland!
Xbox spellen downloaden
Er zijn drie methoden waarmee u de nieuwste Xbox en Xbox 360 spellen kunt downloaden. Iedere methode heeft zo zijn voordelen en nadelen. Op deze pagina behandelen we iedere methode, en bekijken we tevens hoe een gemiddeld Xbox spel er uit ziet.

Opletten met het downloaden van Xbox spellen!
Let met het downloaden van Xbox en Xbox 360 spellen altijd op! Met een download kan gemakkelijk een vervelend virus meegestuurd worden. Gelukkig zijn er manieren waarmee deze te herkennen zijn. Zo is een normaal Xbox spel vaak rond de vier gigabyte, en een Xbox 360 spel rond de 9 gigabyte. Tevens kan het lonen om de reacties van andere gebruikers door te lezen, deze vertellen vaak of de download echt is en of deze goed werkt.


Downloaden door middel van een torrent
De meest gebruikte downloadmethode is door middel van torrents, dit wordt ook wel Peer-2-Peer genoemd. Uw computer staat dan in verbinding met allerlei andere computers. Deze methode heeft zowel voordelen als nadelen. Een groot nadeel is dat grotere bestanden slechts langzaam downloaden. Ook worden er velen virussen verspreid via Peer-2-Peer. Gelukkig zijn er ook veel voordelen. Zo is het aanbod groot, en is het downloaden met behulp van torrents erg eenvoudig. Om torrents te kunnen lezen heeft u een client nodig, welke u hier kunt downloaden. Zoek vervolgens naar een geschikte torrent op een website als deze en open hem met BitTorrent. De rest gaat vanzelf!

Downloaden met nieuwsservers
Downloaden met nieuwsservers kost wat, u krijgt er dan ook kwaliteit voor terug. Met een nieuwsserver behaald u altijd de maximale downloadsnelheid, en geniet u van het grootste aanbod bestanden. Bij veel aanbieders van nieuwsservers kunt u de dienst eerst enkele dagen uitproberen. Op die manier kunt u tijden lang profiteren van een gratis abonnement. Om met nieuwsservers te kunnen downloaden heeft u GrabIt nodig. Voer uw inloggegevens in en importeer vervolgens een NZB bestand. In een NZB bestand staan alle gegevens die het programma nodig heeft om het bestand of de bestanden op te halen. Met een community als FTD vindt u vlot alle nieuwe downloads.

Terug/volgende
Volgende: Spellen branden